«Μυστηριώδεις Φόνοι στο Μανχάταν» Προβολή στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) προβάλλει την Παρασκεύη 17 Ιουλίου (ώρα: 21:30) την αμερικανική κωμική ταινία μυστηρίου «Μυστηριώδεις Φόνοι στο Μανχάταν», στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας.

Ο Λάρι και η Κάρολ είναι ένα ζευγάρι Νεοϋορκέζων που ο γάμος τους περνά κρίση. Μια μέρα επιστρέφοντας σπίτι από το γήπεδο συναντάνε, για πρώτη φορά, το ηλικιωμένο ζευγάρι που μένει στο διπλανό διαμέρισμα. Ο ξαφνικός θάνατος της συζύγου του γείτονά τους βάζει την Κάρολ σε υποψίες πως πρόκειται για φόνο. Σύντομα το ζευγάρι αρχίζει μια έρευνα μαζί με φίλους τους, που θα τους κάνει να ανακαλύψουν πολλά για τον μυστηριώδη θάνατο αλλά και για τη σχέση τους.

«Μυστηριώδεις Φόνοι στο Μανχάταν» (Manhattan Murder Mystery)
Διάρκεια: 104’ | ΗΠΑ, 1993
Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν
Με τους: Γούντι Άλεν, Νταϊάν Κίτον, Αντζέλικα Χιούστον, Άλαν Άλντα

Η είσοδος είναι δωρεάνΑπαραίτητη η κράτηση θέσης.
Πρόσβαση και από τη Νότια Πύλη του Ιτς Καλέ.

Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλ: 26510 64065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Μουσείο Αργυροτεχνίας
Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο Ιωαννίνων
Τ: 26510 64065 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή