«Να λύσουμε τα αβύθιστα καράβια» | 48ο Φεστιβάλ βιβλίου

by Times Newsroom

48ο Φεστιβάλ βιβλίου

Ζάππειο|12.09

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β) διοργανώνει, στο πλαίσιο του 48ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο, εκδήλωση με τίτλο «Να λύσουμε τα αβύθιστα καράβια» της Μουσικής και της Ποίησης, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00, στη σκηνή «Γιώργος Σεφέρης».

Ο ποιητής Ηλίας Παπακωνσταντίνου και η συνθέτης Αρετή Κοκκίνου, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις «Το βαθύ μπλε του μπαλκονιού» και «Το άγριο άνθος του έρωτα» παρουσιάζουν σε καλοκαιρινή διάθεση μια ακόμα σύνθεση μουσικής και λόγου. Αφετηρία τους η πρώτη κοινή τους δουλειά, το βιβλίο -cd με τίτλο «Αήττητο Αλάτι» (εκδόσεις «Μετρονόμος», 2018) η οποία απέσπασε πολύ καλές κριτικές και συνεχίζει το ταξίδι της. Περιπλανήσεις όμορφες, συναρπαστικές, πραγματικές ή φανταστικές μέσα από τα μονοπάτια της ποίησης και της μουσικής, σημείο συνάντησης του έργου των δύο δημιουργών.

Η παράσταση πλαισιώνεται από τους: Μαρία Βασιλοπούλου: Τραγούδι, Αργυρώ Καπαρού: Τραγούδι, Θέλμα Καραγιάννη: Τραγούδι, Ελισσάβετ Καρατζόλη: Τραγούδι, Ντομένικα Ρέγκου: Απαγγελία, Σταύρος Παργινός: Βιολοντσέλο, Αρετή Κοκκίνου: Κιθάρα.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Αρετή Κοκκίνου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή