Nations League: Η Εθνική νίκησε 3-0 την Κύπρο με πρωταγωνιστή πάλι τον Μπακασέτα

Με χαρακτηριστική άνεση η Ελλάδα νίκησε με 3-0 την Κύπρο στην τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Nations League και πλέον περιμένει την Κυριακή στον Βόλο το Κόσοβο να πάρει ακόμη ένα τρίποντο και να καθαρίσει την πρωτιά του ομίλου που θα σημάνει την άνοδο.

by Times Newsroom

Η Εθνική Ελλάδας έκανε το 3/3 στο Nations League επικρατώντας 3-0 της Κύπρου και πλέον κόντρα στο Κόσοβο την Κυριακή (12/6) μπορεί να τσεκάρει το εισιτήριο της πρώτης θέσης. Γκολάρα ο Μπακασέτας στο 9′. Το 2-0 το έκανε ο Παυλίδης στο 20′, σκόραρε και ο Λημνιός (48′), ο οποίος ήταν άτυχος καθώς αποχώρησε τραυματίας στο φινάλε.

Στο 9’ η Ελλάδα μπήκε μπροστά στο σκορ. Ο Μπακασέτας εκτός περιοχής πιάνει ένα εκπληκτικό βολ πλανέ και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 20’ μετά από λάθος στην άμυνα της Κύπρου, ο Μπακασέτας πήρε την μπάλα έκανε την κίνηση προς τα δεξιά, γύρισε στον Παυλίδη, ο οποίος με εξουδετερωμένο τον κίπερ σκόραρε.

Στο 48’ η Ελλάδα μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος για το τρίτο γκολ. Ο Λημνιός έκανε ωραία την ντρίμπλα πάνω στον Ιωάννου, έκανε το σουτ εκτός περιοχής και έκανε το 3-0.

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Σιώπης, Λοίζος

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Χατζηδιάκος (24’ Τζαβέλλας), Μαυροπάνος, Μπάλντοκ, Σιώπης (52’ Αλεξανδρόπουλος), Μπακασέτας (81’ Παπανικολάου), Μάνταλος (52’ Κουρμπέλης), Λημνιός, Δουβίκας (46’ Μασούρας), Παυλίδης.

ΚΥΠΡΟΣ: Μιχαήλ, Κατελάρης (46’ Λαίφης), Γκόγκιτς, Κορέα, Πίττας, Αρτυματάς, Κυριάκου, Ιωάννου (64΄ Παναγιώτου), Παπουλής (74’ Σπόλιαριτς), Λοΐζου (64’ Τσιώνης), Σωτηρίου (46’ Χρηστοφή).

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή