Ναυαγοί στον Ειρηνικό Ωκεανό σώθηκαν με τον πιο απλό τρόπο

by Times Newsroom 1
Share this

Τελικά όντως, ισχύει αυτό που λένε ότι τις περισσότερες φορές οι λύσεις στα προβλήματα είναι μπροστά μας και είναι τόσο απλές αλλά πολύ συχνά δεν τις βλέπουμε.

Ευτυχώς αυτό δεν συνέβη με τρεις ναυαγούς σε ένα μικρό νησί χαμένο κάπου στον Ειρηνικό Ωκεανό, όπου τους ξέβρασε το κύμα, όταν ξέμειναν από καύσιμα και κλήθηκαν να επιβιώσουν κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά.

Με ποιον τρόπο το κατάφεραν; Σχηματίζοντας στην άμμο τα αρχικά SOS προσπαθώντας έτσι να τραβήξουν την προσοχή κάποιου… από μηχανής Θεού και η περιπέτειά τους να λάβει ευτυχές τέλος. Και έτσι ακριβώς έγινε.

Αυστραλιανά και αμερικανικά μαχητικά εντόπισαν τα σωτήρια αρχικά που είχαν γράψει οι ναυαγοί στην παραλία της νήσου Πίκελοτ, 190 χλμ δυτικά από το σημείο απ’ όπου είχαν σαλπάρει στις 30 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.

Όταν καλείσαι να σώσεις τη ζωή σου, με έναν μαγικό τρόπο ακόμη και τα πιο απλά που συνήθως δεν τα βλέπει κανείς, προβάλλουν μπροστά του ξεκάθαρα. Ευτυχώς.

Με πληροφορίες από Bild

Share this

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή