NBA: Οι Μπακς έκαναν το 7×7 με νέο σόου Αντετοκούνμπο – Για 6ο σερί ματς έβαλε τουλάχιστον 30 πόντους

Νίκησαν με 116-91 τους Ντιτρόιτ Πίστονς – Δείτε βίντεο

by Times Newsroom

Οι Μιλγουόκι Μπακς συνέχισαν το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί τους. Πέτυχαν την 7η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο NBA (η μόνη ομάδα χωρίς ήττα) καθώς επιβλήθηκαν με 116-91 των Ντιτρόιτ Πίστονς εντός έδρας στο «Fiserv Forum».

Το ματς άρχισε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (32 π., 11/24 σουτ, 0/4 τρίποντα, 10/12 βολές, 12 ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, 5 κλεψίματα, δύο μπλοκ) να σπρώχνει την μπάλα στο καλάθι έπειτα από δική του χαμένη προσπάθεια. Ήταν ένα… τρέιλερ για το τί θα ακολουθούσε. Δεν υπήρχε κανείς να τον σταματήσει μέσα στα ρακέτα. Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν πολύ επιθετικός παίρνοντας επτά προσπάθειες στα τρία πρώτα λεπτά (ευστόχησε στις τρεις).

Οι Μπακς με εκείνον μπροστάρη άρχισαν να «χτίζουν» διαφορά. Στο τέλος της πρώτης περιόδου, είχε 17 πόντους, επτά ριμπάουντ και μια ασίστ, κλείνοντας το 12λεπτο με εντυπωσιακή κίνηση και κάρφωμα (31-26).

Τα «ελάφια» είχαν πάρει πλέον τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και σε αντίθεση με το προ δυο ημερών ματς μεταξύ των δύο ομάδων, δεν χαλάρωσαν στη δεύτερη περίοδο. Διαχειρίστηκαν αποτελεσματικά το παιχνίδι και συνέχισαν να ανεβάζουν τη διαφορά – και δεν χρειάστηκαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (έβαλε μόλις δύο πόντους στο 12λεπτο) για να το πετύχουν (11 πόντους στο α’ μέρος είχε ο Τζρου Χόλιντεϊ και δέκα ο Μπόμπι Πόρτις), ούτε καν ιδιαίτερη ευστοχία από τα 6,75 μ. (είχαν 2/21 τρίποντα στο πρώτο μέρος). Πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ τους 56-47.

Οι Μπακς μπήκαν δυναμικά και στην 3η περίοδο. Η διαφορά ποιότητα ήταν εμφανής καθώς «έτρεξαν» σερί 7-0 για να πάρουν κεφάλι με 67-51 με περίπου επτά λεπτά πριν από το τέλος. Πλέον, όλα λειτουργούσαν σχεδόν τέλεια στην επίθεση τους με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει φτάσει αισίως στους 28 πόντους.

Και στην 4η ισοφάρισε ένα ρεκόρ καριέρας που κρατούσε από το 2019 (2 με 14/11) – για 6ο σερί ματς ο «Greek Freak» έβαλε τουλάχιστον 30 πόντους. Είχε συμπαραστάτη τον Χόλιντεϊ που τέλειωσε το ματς με 26 πόντους (11/16 σουτ, 4/7 τρίποντα). Η άνετη επικράτηση έδωσε τη δυνατότητα στον κόουτς Μάικ Μπούντενχολζερ να ρίξει στο παρκέ και τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας φόργουορντ σε πέντε λεπτά συμμετοχής μάζεψε ένα ριμπάουντ.

Τα 12λεπτα: 31-26, 25-21,. 29-21, 31-23

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com