ΝΔ για Σκουρλέτη: Όση χυδαιότητα κι αν επιστρατεύσει, δεν θα γίνει αρεστός στον κ. Τσίπρα και τους «προεδρικούς»

«Το πρόβλημά τους δεν είναι η Νέα Δημοκρατία, αλλά το γεγονός ότι οι πολίτες έχουν ξεπεράσει οριστικά τις ιδεοληψίες και τα απωθημένα τους»

by Times Newsroom

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι αναφορές του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου του ΣΥΡΙΖΑΠΣΠάνου Σκουρλέτη, πως το κυβερνών κόμμα «δεν έχει μέλη», με τις αιχμές για τα εσωκομματικά της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μη λείπουν από την ανακοίνωσή της.

Όπως σχολιάζει η Πειραιώς, «μετά την εικόνα διάλυσης που παρουσίασε το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, οι εμπλεκόμενες πλευρές προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις επιστρατεύοντας το μοναδικό πράγμα που έχει απομείνει να τους ενώ πει: το μίσος τους για τη Νέα Δημοκρατία.

Τελευταίος (όπως αποδείχτηκε ότι συνηθίζει και στις κάλπες) εμφανίστηκε ο Πάνος Σκουρλέτης να προσβάλει τις τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας και τους χιλιάδες πολίτες μας που δραστηριοποιούνται σε αυτές».

«Αφού ο κύριος Σκουρλέτης κόπτεται τόσο για τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας», συνεχίζει η ανακοίνωση, «τον ενημερώνουμε ότι μόνο τα μέλη της ΟΝΝΕΔ ξεπερνούν κατά 10.000 τα μέλη που κατάφερε να εγγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις εσωπαραταξιακές τους διαδικασίες.

Τον ενημερώνουμε επίσης ότι οι τοπικές μας οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα αποτελούν οργανικό κομμάτι της Κοινωνίας των Πολιτών, αποτελώντας τον σύνδεσμο μεταξύ Κυβέρνησης και κοινωνίας, με έντονη πολιτική και κοινωνική παρουσία στις περιοχές τους».

«Ο κύριος Σκουρλέτης θα έπρεπε να είχε μάθει τόσα χρόνια ότι όση χυδαιότητα και αν επιστρατεύσει, δεν θα καταφέρει να γίνει αρεστός στον κύριο Τσίπρα και τους “προεδρικούς”. Είναι καιρός τόσο για εκείνον, όσο και τους εσωκομματικούς του αντιπάλους να καταλάβουν ότι το πρόβλημά τους δεν είναι η Νέα Δημοκρατία, αλλά το γεγονός ότι οι πολίτες έχουν ξεπεράσει οριστικά τις ιδεοληψίες και τα απωθημένα τους», προσθέτει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ στην απάντησή του προς τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ καταλήγοντας, τονίζει:

«Η Νέα Δημοκρατία ενωμένη συνεχίζει να κοιτάει μπροστά, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις που ανακύπτουν και διαμορφώνοντας τις προοπτικές για ένα καλύτερο κοινό μέλλον».

Οι επίμαχες δηλώσεις

Χθες, Μεγάλη Τρίτη, ο κ. Σκουρλέτης, αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία, στο πλαίσιο συνέντευξής του στον Real FM, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «στη ΝΔ δεν υπάρχουν μέλη, είναι “αόρατα” τα μέλη, είναι μητρώα μελών, είναι γραφεία ευρέσεως εργασίας οι οργανώσεις της».

«Έχετε δει γραφεία της ΝΔ στις γειτονιές, να συμμετέχουν εκεί οι άνθρωποι σε κινητοποιήσεις, να συνεδριάζουν;», αναρωτήθηκε, για να δώσει ο ίδιος την απάντηση: «Τίποτα. Είναι προσωπικοί μηχανισμοί των διαφόρων πολιτευτών, σε κάποια ηλεκτρονικά αρχεία».

«Σχολιάζω το μοντέλο πολιτικής, μην υποτιμάμε το μοντέλο πολιτικής που χαρακτηρίζει ένα κόμμα. Αν θέλουμε ο κόσμος να συμμετέχει -όποιοι επιλέγουν να είναι μέλη ενός κόμματος- με έναν ουσιαστικό τρόπο, τότε αυτό πρέπει να τους δίνει ρόλο και χώρο. Αυτό δεν συμβαίνει ούτε στο παλιό ΠΑΣΟΚ, σημερινό ΚΙΝΑΛ, ούτε στη ΝΔ», τόνισε.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή