ΝΔ: Καμία λέξη από ΣΥΡΙΖΑ για τις προκλήσεις Ερντογάν

«Σε τέτοιου είδους προκλήσεις σε βάρος της χώρας, θα αναμέναμε να υπήρχε ενιαίο μέτωπο και καθολική αντίδραση», επισημαίνεται στο ίδιο σχόλιο.

by Times Newsroom

«Μας προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι ο λαλίστατος ΣΥΡΙΖΑ που εκδίδει δεκάδες ανακοινώσεις καθημερινά, δεν βρήκε να πει μια κουβέντα για τις ανυπόστατες κατηγορίες σε βάρος της Ελλάδας, που εξαπέλυσε χθες από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ,ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν», αναφέρει, σε σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Σε τέτοιου είδους προκλήσεις σε βάρος της χώρας, θα αναμέναμε να υπήρχε ενιαίο μέτωπο και καθολική αντίδραση», επισημαίνεται στο ίδιο σχόλιο.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, με ανάρτησή του, αναφέρει:

«Να μην υιοθετεί άκριτα την τουρκική προπαγανδα εάν θέλει να στηρίξει την Ελλάδα. Αν θέλει η αντιπολίτευση να υποστηρίζει τα ελληνικά συμφέροντα δεν θα πρέπει να υιοθετεί άκριτα την τουρκική προπαγάνδα. Θα πρέπει να ζητά και μια συγγνώμη, όπως για την περίπτωση των γεγονότων του Έβρου».

Σημειώνεται ότι ως απαράδεκτες και προκλητικές καταδίκασε τις δηλώσεις Ερντογάν στον ΟΗΕ ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Γιώργος Κατρούγκαλος, σε συνεντεύξεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com