ΝΔ: Κάποιοι εφευρίσκουν δικαιολογίες για να κρύψουν το προφανές – Είναι με τον Πούτιν

Δριμεία επίθεση της Πειραιώς σε ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25 - «Λένε τα ίδια που λέει και ο Κασιδιάρης»

by Times Newsroom

Κάποιοι εφευρίσκουν διαρκώς δικαιολογίες και προσχήματα προκειμένου να κρύψουν αυτό που είναι προφανές από την αρχή της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία: ότι είναι με τον Πούτιν», τονίζει σε σημερινή ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη «χθεσινή απουσία από τη Βουλή, ΚΚΕ, Ελληνικής Λύσης, ΜεΡΑ25» και την «παρουσία-απουσία του ΣΥΡΙΖΑ».

Οι ενέργειες αυτές των κομμάτων έδειξαν «καθαρά σε όλους ποιοι είναι με το μέρος εκείνων που υπερασπίζονται τη χώρα τους και ποιοι είναι με τον εισβολέα και δεν βγάζουν μιλιά για τις δολοφονίες αμάχων, τις φρικαλεότητες, την καταστροφή», σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

Η ΝΔ σημειώνει, μάλιστα, πως οι παραπάνω «λένε τα ίδια που λέει στην ανάρτησή του ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης», για να καταλήξει στο συμπέρασμα πως «η “πάνω πλατεία”, συναντιέται ξανά με την “κάτω πλατεία”. Μόνο που το 2022 δεν είναι 2012».

Η στάση της κυβέρνησης

Σημειώνεται πως και η κυβέρνηση χαρακτήρισε ως «λάθος» την παρουσία μέλους του Τάγματος Αζόφ στη Βουλή, στο πλαίσιο της ομιλίας Ζελένσκι.

Το συμβάν αυτό ήταν «απαράδεκτο και καταδικαστέο», δήλωσε σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ωστόσο, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου, νωρίτερα σήμερα, «δεν πρέπει να ξεχνάμε την μεγάλη εικόνα», καθώς η κρίση στην Ουκρανία, «δεν είναι ένα ζήτημα επικοινωνιακό».

«Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ το περιθώριο να σταθεί στη μέση. Θα ήταν ύβρις στις αξίες του Ελληνισμού, που είναι παγκόσμιο μέγεθος και δεν πρέπει να το βάλουμε σε εκπτώσεις. Καθαρά είμαστε με εκείνους που απειλείται η ελευθερία τους. Είμαστε με τους λαούς που αντιστέκονται ακόμα και αν είναι οι πιο αδύναμοι», επεσήμανε ο ίδιος.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com