ΝΔ: Ο Πολάκης αμφισβητεί τα εμβόλια – Να πάρει θέση ο Τσίπρας

by Times Newsroom

Επίθεση κατά του πρώην υπουργού Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η ΝΔ, κατηγορώντας τον ότι «αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια», καθώς και ότι «καταφέρεται κατά της επιστημονικής κοινότητας».

Η ΝΔ, μάλιστα, επισημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τηρεί σιγή για το θέμα, ενώ ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση και να καταδικάσει τον κ. Πολάκη.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης με ανάρτησή του αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια και ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν, καταφερόμενος παράλληλα κατά της επιστημονικής κοινότητας. Έχουν περάσει 24 ώρες και από τον ΣΥΡΙΖΑ σιγή.

Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να καταδικάσει ευθέως τον κ. Πολάκη. Οποιαδήποτε άλλη αντίδραση αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι Τσίπρας = Πολάκης και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνίζεται τον κ. Βελόπουλο, κλείνοντας το μάτι στους αντιεμβολιαστές».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Και η προηγούμενη ανάρτησή του, για το ίδιο θέμα:

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή