ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ από τους κοινωνικούς λαχανόκηπους στο Ελληνικό καταγγέλλει σήμερα καθυστερήσεις στην υλοποίηση του έργου

by Times Newsroom

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που μιλούσε για κοινωνικούς λαχανόκηπους στο Ελληνικό, λες και οι πολίτες έχουν ξεχάσει, έφθασε σήμερα να καταγγέλλει καθυστερήσεις στην υλοποίηση του έργου!».

Αυτό αναφέρει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Και προσθέτει:

«Η κυβέρνηση έκανε πράξη τις υποσχέσεις της. Με μέθοδο και αποφασιστικότητα αντιμετώπισε όλα τα εμπόδια, ώστε να ξεκινήσει στο Ελληνικό η μεγαλύτερη πολεοδομική παρέμβαση στην Ευρώπη, προς όφελος όλων των πολιτών»,

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αντί αναβάθμισης προς όφελος οικονομίας και κατοίκων, το Ελληνικό εξελίσσεται σε υπόθεση real estate με πώληση οικοπέδων

«Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα πήγε την εξαπάτηση για την επένδυση στο Ελληνικό σε άλλο επίπεδο», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως σημειώνει, «πρώτα εξαπάτησε τους πολίτες όταν έλεγε προεκλογικά ότι οι μπουλντόζες θα μπουν στο Ελληνικό την πρώτη εβδομάδα της διακυβέρνησής του». «Τρία χρόνια μετά, ο κ. Μητσοτάκης κάνει σήμερα εγκαίνια -για δεύτερη φορά- της επένδυσης που ΘΑ ξεκινούσε το 2019 και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει. Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε ξεμπλοκάρει το έργο και είχε διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για τη βιώσιμη υλοποίηση του», προσθέτει.

«Σήμερα εμφανίζεται δεύτερη φορά, μετά τη φιέστα του 2021, στα εγκαίνια μιας επένδυσης που όχι μόνο έχει βαλτώσει και με δική του ευθύνη, αλλά έχει πάρει εντελώς διαφορετική τροπή από τον αρχικό σχεδιασμό. Αντί για την αναβάθμιση μιας τεράστιας έκτασης προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και των κατοίκων της Αττικής συνολικά, το Ελληνικό εξελίσσεται αποκλειστικά σε μια υπόθεση real estate με πώληση οικοπέδων», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει:

«Και στο Ελληνικό η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφήνει το στίγμα της. Αναποτελεσματικότητα, αναξιοπιστία και φιέστες στα όρια της γραφικότητας».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή