ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ πορεύεται στον γνώριμο δρόμο της χυδαιότητας

Η αξιωματική αντιπολίτευση «αδυνατεί να αντιπαρατεθεί πολιτικά»

by Times Newsroom

Η Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης σχολίασε την τοποθέτηση του Νάσου Ηλιόπουλου, για τις περιουσίες των βουλευτών της κυβέρνησης που δηλώθηκαν στο πόθεν έσχες, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει τον «γνώριμο δρόμο της χυδαιότητας».

«Αδυνατώντας να αντιπαρατεθεί πολιτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να πορεύεται στον γνώριμό του δρόμο της χυδαιότητας», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει ότι «βουλευτές της ΝΔ και κυβερνητικά στελέχη πράγματι έχουν δάνεια από τράπεζες, τα οποία δηλώνουν στο “Πόθεν Έσχες”. Όπως ακριβώς δάνεια από τράπεζες έχουν και αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και πολλοί Έλληνες. Ούτε μεμπτό είναι, ούτε παράνομο».

Ακόμη, επισημαίνει ότι το γεγονός ότι το αναγάγει σε αντιπολιτευτικό θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ, συνδέοντάς το, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, με ένα συγκεκριμένο ζήτημα, που έχει όντως κοινωνική διάσταση, είναι άλλη μια απόδειξη του ακραίου λαϊκισμού του.

«Όταν μιλάμε για τοξικό κλίμα από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτό ακριβώς εννοούμε» προσθέτει η ΝΔ.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή