ΝΔ: Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την εικόνα που δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα του ΣΥΡΙΖΑ

«Ας αναζητήσει τα αίτια της πολιτικής του απαξίωσης.. στον δρόμο που ο ίδιος έχει επιλέξει»

by Times Newsroom

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει την στάση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ενώ έχει καταγγείλει τις δημοσκοπήσεις «πανηγυρίζει για μέτρηση της MRB», σύμφωνα με το κυβερνών κόμμα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε λοιπόν, η ΝΔ αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι «η κυβέρνηση σε πολύ δύσκολες συνθήκες και διαχειριζόμενη συνεχείς κρίσεις, προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τη χώρα και να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ ας αναζητήσει τα αίτια της πολιτικής του απαξίωσης, όχι σε άλλους, στον δρόμο που ο ίδιος έχει επιλέξει».

Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα, καταγγέλλει συλλήβδην τις δημοσκοπήσεις, ότι δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα, επειδή δεν ταιριάζουν με το πολιτικό του αφήγημα και δείχνουν τη ΝΔ να προηγείται με μεγάλη διαφορά. Σήμερα εμφανίζεται να πανηγυρίζει για μέτρηση της MRB.

Το αστείο είναι δε ότι κάνει σύγκριση με τις προηγούμενες μετρήσεις τις οποίες κατήγγελε ως αναξιόπιστες. Βεβαίως από τη μέτρηση, προβάλλει τα στοιχεία που θέλει κι αποκρύπτει το σημαντικότερο εύρημα που δείχνει στην εκτίμηση ψήφου, τη ΝΔ να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 9 μονάδες (34.9% εναντι 25.9%). Είναι και αυτό το στοιχείο αναξιόπιστο; Ολες οι δημοσκοπήσεις εδώ και καιρό δείχνουν την ίδια εικόνα η οποία δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα που προσπαθούν να κατασκευάσουν ο κ.Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση σε πολύ δύσκολες συνθήκες και διαχειριζόμενη συνεχείς κρίσεις, προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τη χώρα και να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ ας αναζητήσει τα αίτια της πολιτικής του απαξίωσης, όχι σε άλλους, στον δρόμο που ο ίδιος έχει επιλέξει»

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή