Νέα επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Προσφυγικά της Αλεξάνδρας

Πενήντα προσαγωγές

by Times Newsroom

Τουλάχιστον 50 προσαγωγές σε νέα επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Προσφυγικά της Αλεξάνδρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πετούσαν πέτρες από την ταράτσα και είναι αλληλέγγυοι στον συλληφθέντα φερόμενο ως δράστη της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της Real News.

T. Θεοδωρικάκος: Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στη Real – Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος έκανε σήμερα με ανάρτησή του γνωστή τη σύλληψη του συγκεκριμένου ατόμου έπειτα από αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, κοντά στη ΓΑΔΑ.

Πρόκειται για 27χρονο ημεδαπό ο οποίος φερεται ως εμπλεκόμενος σε εμπρηστικές επιθέσεις και άλλα αδικήματα. Η επιχείρηση έγινε προς αναζήτηση του εν λόγω ατόμου το οποίο εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση για τη διερεύνηση τυχόν άλλων έκνομων ενεργειών.

Πηγή:  ertnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή