Νέα υπηρεσία Κλαδικών Δεικτών από το ΤΣΕΚ της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε.

by Times Newsroom

Η επιχειρηματική πληροφόρηση της on line υπηρεσίας ΤΣΕΚ της Τειρεσίας, εμπλουτίζεται με νέα οικονομικά στοιχεία και αριθμοδείκτες για όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Η νέα υπηρεσία κλαδικών δεικτών συμπληρώνει την παρεχόμενη Επιχειρηματική Πληροφόρηση του ΤΣΕΚ (δημοσιευμένοι ισολογισμοί εταιρειών & ανακοινώσεις από ΓΕΜΗ) και καλύπτει ολοκληρωτικά τις ανάγκες των εταιρειών.

Τα κλαδικά στοιχεία στο ΤΣΕΚ δεν είναι μια απλή απεικόνιση στοιχείων (αριθμών), αλλά είναι το benchmarking εργαλείο κάθε εταιρείας σε σχέση με τον κλάδο της, καθώς προσφέρει δυνατότητες:

  • σύγκρισης οικονομικών στοιχείων και αριθμοδεικτών μια εταιρείας με τα στοιχεία του αντίστοιχου κλάδου.
  • απεικόνισης συγκεντρωτικών τιμών οικονομικών στοιχείων για όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας
  • επιλογής εταιρειών, ανεξαρτήτως κλάδου για σύγκριση οικονομικών στοιχείων και αριθμοδεικτών αυτών ή και αξιολόγηση του μεγέθους της εταιρείας.

Στην υπηρεσία Κλαδικοί Δείκτες προσφέρονται οι ακόλουθες 3 υπηρεσίες:
Αναζήτηση στοιχείων κλάδου εταιρείας με την οποία παρέχεται η απεικόνιση συγκεντρωτικών κλαδικών στοιχείων, όπως ο αριθμός εταιρειών και ποιες είναι κερδοφόρες, καθώς και βασικά οικονομικά μεγέθη και αριθμοδείκτες για τον κλάδο.
Στην υπηρεσία Αναζήτησης Κλαδικών Δεικτών μπορεί να αναζητηθεί οποιοσδήποτε κλάδος της ελληνικής οικονομίας με επιπλέον δυνατότητα σύγκρισης των οικονομικών στοιχείων του κλάδου με τα οικονομικά στοιχεία της ίδιας εταιρείας.
Η τρίτη υπηρεσία Αναζήτησης Οικονομικών Δεικτών Ομάδας Εταιρειών δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας χαρτοφυλακίου επιλεγμένων εταιρειών, ανεξαρτήτως κλάδου ή μεγέθους για σύγκριση συγκεντρωτικών οικονομικών δεικτών και αριθμοδεικτών ΜΟΝΟ για την επιλεγμένη «ομάδα».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: https://tsek.teiresias.gr/el/services/FinancialIndicators

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή