Νέες απειλές Ερντογάν: «Mητσοτάκη, αν κάνεις λάθος, να ξέρεις, οι τρελοί Τούρκοι θα έρθουν»

Nέο κρεσέντο προκλήσεων από τον Τούρκο πρόεδρο.

by Times Newsroom

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, παρευρέθηκε στην τελετή εγκαινίων της Πανεπιστημιούπολης στη συνοικία Εσενγιούρτ της Κωνσταντινούπολης και εν μέσω νέου τουρκικού παραληρήματος έστειλε νέο μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στους Έλληνες.

«Η Ελλάδα λέει το ένα, η Ελλάδα λέει το άλλο…. Κοίτα, λένε ότι “η Τουρκία έχει κατασκευάσει έναν πύραυλο που ονομάζεται Ταϊφούν”. Και λοιπόν; “Τι θα συμβεί, αν αυτός ο πύραυλος χτυπήσει την Αθήνα;”. Δεν μας ενδιαφέρει να χτυπήσουμε την Αθήνα, αρκεί να φερθείτε έξυπνα. Αν προσπαθήσετε να εξοπλίσετε τα νησιά, εεε…, εμείς θα καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια; Κοίτα Μητσοτάκη, μιλάς πάλι δεξιά-αριστερά. Μάθε το καλά: αν σηκωθείς να κάνεις κάποιο λάθος, οι τρελοί Τούρκοι θα έρθουν/θα κινήσουν! Αν κάτσεις φρόνιμα, δεν έχουμε καμία δουλειά μαζί σου!», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο Τούρκος πρόεδρος είχε προχωρήσει σε νέο κρεσέντο προκλήσεων κατά της Ελλάδας, λέγοντας πως η χώρα μας εξοπλίζει τα νησιά και δεν εφαρμόζει τη Συνθήκη της Λωζάννης.

«Ο Μητσοτάκης μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά οι δηλώσεις του δεν είναι αρκετές για να αλλάξουν τη μοίρα της περιοχής. Διαπιστώνουμε πως οι όροι της Λωζάννης και όσα αφορούν τα νησιά, δεν εφαρμόζονται από τους Έλληνες αξιωματούχους» ανέφερε σχολιάζοντας και τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη από το Νταβός.

«Δεν μπορεί να υπάρχει στρατιωτικοποίηση των νησιών.  Αλλά αυτοί τα νησιά τα στρατιωτικοποιούν. Και με τη στρατιωτικοποίηση των νησιών κάνουν αντίθετα βήματα στη συνθήκη της Λωζάννης και των άλλων συνθηκών. Κι εμείς κάνουμε τα απαραίτητα βήματα, απαντάμε στα διεθνή φόρα αυτά που πρέπει. Κι εκείνοι θα κάνουν όσα πρέπει» ανέφερε προκλητικά ο Ερντογάν.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com