Nέες προκλήσεις Ερντογάν κατά Ελλάδας και Μπάιντεν

Συνεχίζει την εμπρηστκή ρητορική ο γιαλαντζί σουλτάνος.

by Times Newsroom

Ο Τούρκος πρόεδρος εξαπέλυσε επίθεση στην Ελλάδα, αλλά και στον Τζο Μπάιντεν, παρεμβαίνοντας ευθέως στις εκλογές των ΗΠΑ υπέρ των Ρεπουμπλικανών!

«Τον επόμενο μήνα ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα νέα σε σχέση με τα F-16» σημείωσε. Δήλωσε μάλιστα ξεκάθαρα ότι επιθυμεί να κερδίσουν οι Ρεπουμπλικανοί ώστε να λυθεί το θέμα των μαχητικών στο Κογκρέσο.

«Αν έρθουν οι Ρεπουμπλικανοί θα είναι πολύ πιο εύκολες και πολύ πιο γρήγορες οι διαδικασίες για τα F-16» δήλωσε ευθέως.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του από Ουζμπεκιστάν, ο Τούρκος πρόεδρος είπε προκλητικά ότι «η Ελλάδα, οι ΗΠΑ, ορισμένες χώρες της EΕ προστατεύουν τρομοκράτες, συμπεριλαμβανομένων μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO» του Φετουλάχ Γκιουλέν.

«Τον Γκιουλέν τον προφυλάσσει και τον κρύβει ο Μπάιντεν» ανέφερε ενώ κατηγόρησε την Ελλάδα ότι φιλοξενεί πάρα πολλούς Γκιουλενιστές, και ότι μέσω της χώρα μας διαφεύγουν στην Ευρώπη.

Επίσης, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, ο Ερντογάν εξέφρασε την ενόχλησή του για την αμερικανική παρουσία στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή