Νένα Μεντή: Αποχώρησε από παράσταση του Εθνικού Θεάτρου για οικογενειακούς λόγους

Αντικαθίσταται από την κ. Ναταλία Τσαλίκη

by Times Newsroom

Η Νένα Μεντή αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους από την παράσταση “Βρυκόλακες” του Χένρικ Ίψεν σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή στην κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου, την Νένα Μεντή θα αντικαταστήσει η Ναταλία Τσαλίκη, ενώ η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου 2022.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου:

Ανακοινώνεται ότι στην παράσταση του έργου Βρυκόλακες του Χένρικ Ίψεν σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή αντικαθίσταται για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους η κ. Νένα Μεντή από την κ. Ναταλία Τσαλίκη.

Η πρεμιέρα της παράστασης μετατίθεται στις 9 Νοεμβρίου 2022.

Παρακαλούνται οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου εντός 20 ημερών, για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2107234567 για εισιτήρια που έχουν προμηθευτεί μέσω τηλεφωνικού κέντρου και διαδικτυακά από την ticketservices.

Τα εισιτήρια από την προσφορά του early bird μπορούν να εξαργυρωθούν ή και να μεταφερθούν (χωρίς αλλαγή στο αντίτιμο) για οποιαδήποτε παράσταση της παραγωγής Βρυκόλακες από τις 9 έως τις 27 Νοεμβρίου 2022 και από τις 18 έως τις 29 Ιανουαρίου του 2023.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com