Νέο μήνυμα Ζελένσκι: 6.000 Ρώσοι σκοτώθηκαν τις 6 πρώτες ημέρες – «Έχουν εντολές να σβήσουν την ιστορία μας»

«Το Κρεμλίνο δεν θα μπορέσει να κατακτήσει τη χώρα με βόμβες και αεροπορικές επιδρομές»

by Times Newsroom

Σε νέο του μήνυμα ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι την Τετάρτη (2/3) ανέφερε ότι σχεδόν 6.000 Ρώσοι σκοτώθηκαν τις πρώτες έξι ημέρες του πολέμου στην Ουκρανία προσθέτοντας ότι το Κρεμλίνο δεν θα μπορέσει να κατακτήσει τη χώρα του με βόμβες και αεροπορικές επιδρομές, μεταδίδει το Reuters.

Ο Ουκρανός πρόεδρος, απευθυνόμενος στους πολίτες με μαγνητοσκοπημένο διάγγελμα, αναφέρθηκε στην επίθεση της Ρωσίας στο μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Μπάμπιν Γιαρ, ενός σημαντικού μνημείου που βρίσκεται στον μαζικό τάφο 34.000 Εβραίων οι οποίοι εκτελέστηκαν από τα ναζιστικά στρατεύματα το 1941, όταν η πόλη βρισκόταν υπό ναζιστική κατοχή, λέγοντας ότι «αυτό το χτύπημα αποδεικνύει ότι για πολλούς Ρώσους το Κίεβο είναι απολύτως ξένο».

«Δεν ξέρουν τίποτα για το Κίεβο, για την ιστορία μας. Όλοι όμως έχουν εντολές να σβήσουν την ιστορία μας, να σβήσουν τη χώρα μας, να μας διαγράψουν όλους», ανέφερε.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com