Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Σώσαμε 41.000 ζωές στο Αιγαίο – Η Ελλάδα τους αφήνει να πεθάνουν

Προκλητικές δηλώσεις από τον Τούρκο Πρόεδρο

by Times Newsroom

Επίθεση στην Ελλάδα για το προσφυγικό εξαπέλυσε για ακόμα μία φορά ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Τελετή Τελετή Αποφοίτησης Αξιωματικών και Υπαξιωματικών της Ακαδημίας Χωροφυλακής και Λιμενικού Σώματος. Ο Τούρκος πρόεδρος, όπως αναφέρει το aa.com.tr, επιδόθηκε για ακόμα μια φορά σε ένα κρεσέντο κατά της Ελλάδας, κατηγορώντας τη χώρα μας ότι αφήνει πρόσφυγες και μετανάστες «να πνιγούν» στο Αιγαίο, λέγοντας μάλιστα ότι η Τουρκία προσπαθεί να τους «διασώσει».

«Τα τελευταία δύο χρόνια σώζαμε τις ζωές 41.000 ανθρώπων, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν γυναίκες και παιδιά, των οποίων οι βάρκες βυθίστηκαν από την Ελλάδα και τους άφησαν να πεθάνουν» είπε ο Τούρκος πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Στο μεταξύ, την έντονη ανησυχία του εξέφρασε το αμερικανικό State Department για την αύξηση των εχθροπραξιών στα σύνορα Συρίας και Τουρκίας.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή