Νέο παραλήρημα Τσελίκ: «Η Ελλάδα σαμποτάρει τις θετικές προσεγγίσεις της Τουρκίας»

Νέα επίθεση εναντίον της Ελλάδας εξαπέλυσε ο Ομέρ Τσελίκ κατηγορώντας τη χώρα μας ότι «σαμποτάρει τις θετικές προσεγγίσεις της Τουρκίας».

by Times Newsroom

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η εικόνα που έχει προτάξει η Ελλάδα προσπαθώντας να δημιουργήσει μια de facto κατάσταση με την ελληνοκυπριακή πλευρά στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο είναι μια εικόνα που δεν υπηρετεί την ειρήνη. Όπως ήδη είδαμε, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών και ο Έλληνας πρωθυπουργός έχουν περάσει τον τελευταίο χρόνο προσπαθώντας να σαμποτάρουν τις θετικές προσεγγίσεις που προτάσσει η Τουρκία».

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) άφησε αιχμές και κατά συμμάχων της Τουρκίας, υποστηρίζοντας: «Όταν πρόκειται για εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο οι σύμμαχοί μας δίνοντας στήριξη στην μονομερή κακομαθημένη και μαξιμαλιστική προσέγγιση της Ελλάδας έδειξαν ότι δεν διαθέτουν την ικανότητα, το όραμα και την προοπτική της ειρήνης».

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com