Νίκος Ανδρουλάκης: Να τελειώσει το συντομότερο ο βάρβαρος πόλεμος στην Ουκρανία

Παράδοση τριών τόνων ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκέντρωσε το ΚΙΝΑΛ

by Times Newsroom

Την ανθρωπιστική βοήθεια που συγκέντρωσε για τον ουκρανικό λαό το Κίνημα Αλλαγής, παρέδωσε σήμερα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ΣΕΦ στο Φάληρο, όπου συλλέγεται η ανθρωπιστική βοήθεια από τις διπλωματικές αρχές της Ουκρανίας, ο πρόεδρος και στελέχη του κόμματος.

Φίλοι του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Χαρ. τρικούπη και έτσι συγκεντρώθηκαν τρεις τόνοι ιατροφαρμακευτικού υλικού, τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών πρώτης ανάγκης, για τους πληγέντες του πολέμου στην Ουκρανία, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε κατά την παράδοση του συγκεντρωθέντος υλικού πώς «αυτές τις ιδιαίτερες μέρες για τους ορθόδοξους Χριστιανούς απανταχού της Γης, ο ομόδοξος ουκρανικός λαός ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά από μια παράνομη εισβολή και ένας βάρβαρος πόλεμος με χιλιάδες νεκρούς, εκατομμύρια πρόσφυγες, πρέπει να τελειώσει άμεσα».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προσέθεσε πως το λιγότερο που μπορεί να κάνει το Κίνημα είναι να παραδώσει στις ουκρανικές διπλωματικές αρχές την ανθρωπιστική βοήθεια που συγκέντρωσαν τα μέλη και οι φίλοι του σε όλη την Ελλάδα ως ένα δείγμα αλληλεγγύης και στήριξης του ουκρανικού λαού και της τραγικής περιπέτειας που βιώνει το τελευταίο διάστημα.

«Ευχή όλων μας είναι ο πόλεμος να τελειώσει το συντομότερο δυνατό», κατέληξε.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή