Νίκος Ανδρουλάκης – Σύγκρουση τρένων: «Γιατί να κρέμονται τόσες ζωές από ανθρώπινο χέρι;»

Εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων.

by Times Newsroom

Στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη που έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 36 ανθρώπους βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης μαζί με τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Σπυρόπουλο και άλλα στελέχη του κόμματος ενημερώθηκε για την πορεία των ερευνών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων και ευχήθηκε ταχύτατη ανάρρωση στους τραυματίες.

Ακόμα ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο αναπάντητο «γιατί» που πλανάται πίσω από τα αίτια της τραγωδίας και διερωτήθηκε πώς γίνεται εν έτει 2023 και ενώ  υπάρχουν οι τεχνικές δυνατότητες  να κρέμονται τόσες ζωές από ένα ανθρώπινο χέρι;

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, που έχασαν με τόσο άδικο τρόπο τη ζωή τους και να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Η πατρίδα μας βιώνει μια ανείπωτη τραγωδία και στη σκέψη όλων μας υπάρχει ένα τεράστιο «γιατί;». Γιατί ενώ υπάρχουν οι τεχνικές δυνατότητες εδώ και πολλά χρόνια, να κρέμονται τόσες ζωές από ένα ανθρώπινο χέρι;».

Φωτογραφίες: onlarissa.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή