Νίκος Ξανθόπουλος: Ώρες αγωνίας για τον αγαπημένο ηθοποιό – Τα τελευταία 24ωρα στην εντατική

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Ξανθόπουλο ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική. Ο ηθοποιός καλείται να δώσει μία από τις μεγαλύτερες μάχες της ζωής του.

by Times Newsroom

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, ο ηθοποιός που έχει συνδέσει όσο κανένας άλλος το όνομά του με τις μελό ταινίες της δεκαετίας του ’60, αναμένει την ημέρα που οι γιατροί θα του δώσουν εξιτήριο.

Ο 88χρονος ηθοποιός εισήχθη επειγόντως σε κεντρική κλινική της Αθήνας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας, τα οποία χρόνια τον ταλανίζουν. Η κόρη του Μαρία, μάλιστα, επιβεβαίωσε την είδηση των προβλημάτων υγείας και εισαγωγής του στο νοσοκομείο, χωρίς να προχωρήσει σε διευκρινήσεις.

Λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, έκριναν σκόπιμο ο ηθοποιός να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου ο οργανισμός του να επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδο.

Να σας θυμίσουμε ότι τον περασμένο Μάιο, και ενώ τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθήσει, η λατρεμένη του σύζυγος Εριφύλη αρρώστησε αρκετά βαριά, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί. Οι μέρες εκείνες για τον μεγάλο ηθοποιό ήταν βασανιστικές και γεμάτες άγχος. Δεν είχε όρεξη να μιλήσει σε κανέναν, να αναρτήσει κείμενό του. Ο νους του, η ψυχή του, η καρδιά του αλλά και οι προσευχές του ήταν δοσμένα όλα στη σύζυγό του. Έπειτα από μια μακρά νοσηλεία η Εριφύλη επέστρεψε στο σπίτι τους και εκεί ο λατρεμένος ηθοποιός και είδωλο της δεκαετίας του ’60 άρχισε να παίρνει και πάλι ζωή. Άρχισε να κάνει αναρτήσεις «αναγέννησης» της δικής του ψυχολογίας!

Όσοι γνωρίζουν τον σπουδαίο ηθοποιό αναφέρουν στην εφημερίδα πως η υγεία του κλονίστηκε μετά το άγχος που αντιμετώπισε με την περιπέτεια της υγείας της Εριφύλης του, της πολυαγαπημένης του συζύγου. Όλη η οικογένεια όμως ήταν εκεί στο πλευρό του όλους αυτούς τους μήνες για να του δίνει κουράγιο και δύναμη. Τόσο η Εριφύλη όσο τα παιδιά αλλά και τα εγγόνια του που ο ίδιος λατρεύει προσμένουν πως οι προσευχές τους θα εισακουστούν και ο αγαπημένος ηθοποιός όλων θα επιστρέψει στο ζεστό οικογενειακό περιβάλλον για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων!

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή