NOMIK full band LIVE @ ILION plus

by Times Newsroom

Ο ΝΟΜΙΚ επιστρέφει στις full band εμφανίσεις του στην Αθήνα! Τον Φεβρουάριο του 2021 κυκλοφόρησε τον πρώτο ελληνόφωνο solo δίσκο του, τις «Χαρούμενες Φάτσες» (από την ENTER EVENTS), ενώ αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο στούντιο, όπου ηχογραφεί τα νέα του τραγούδια.

Στην εμφάνισή του στο ILION PLUS, την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τον δίσκο του «Χαρούμενες Φάτσες», το νέο υλικό του αλλά και επιλεγμένα τραγούδια από τη συνολική του δισκογραφία.

Μαζί του θα είναι οι μουσικοί:

-Τάσος Χαλκίδης (πλήκτρα)
-Φώτης Καραογλάνης (κιθάρα)
-Μιχάλης Σεμερτζόγλου (μπάσο)
-Αντώνης Δούνιας (τύμπανα)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και ποιητής Nomik γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 1994 με τους P.X Harris και C.JAOS δημιούργησαν τους Universal Trilogy, πρωτοπόρους της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής της χώρας, καταφέρνοντας έξι δίσκους, συνεργασίες κι αμέτρητα live σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Το 2004 με τους Πάρη Βασιλειάδη και Θοδωρή Αραμπατζή, δημιουργεί τους Sleepin Pillow, οι οποίοι συγκαταλέγονται στις κορυφαίες μπάντες της ψυχεδελικής ροκ, με τέσσερις δίσκους και συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χώρας. Το 2010 μελοποιεί 12 ποιήματά του κι οργανώνει την παραγωγή του δίσκου με τίτλο «Απ’ το φως της σκόνης», δημιουργώντας την μπάντα «Το φως της σκόνης» με συμμετοχή των Κωνσταντίνου Σάος και Βασίλη Μιχαηλίδη. Το 2016 συμπράττει με τους Ασκληπιό Ζαμπέτα (Τρύπες, Mushrooms) κι Αλέξη Αποστολάκη (Blues Wire, Θανάση Παπακωνσταντίνου) δημιουργώντας τους «Seahorse» με δύο δίσκους ήδη στο ενεργητικό τους.

Το 2017 κυκλοφόρησε τον πρώτο σόλο αγγλόφωνο δίσκο του, αφιερωμένο στις γυναίκες με τίτλο «I ain’t gonna be a king», καθώς και την πρώτη του ποιητική συλλογή σε δίγλωσση έκδοση, με τίτλο «Της επιστροφής της διαδοχής». Το 2020 κυκλοφόρησε τη 2η σειρά ποιημάτων του με τίτλο «Αποχέτευση», και τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Χαρούμενες Φάτσες».

Ο Nomik έχει συμμετάσχει σε αρκετά album τα τελευταία 20 χρόνια, είτε ως ερμηνευτής (G.A.D., Tasman, Ground Zero, Dreamachinery) είτε ως συνθέτης – στιχουργός (Κατερίνα Μακαβού, Γιάννης Μήτσης, Osmosis, Reznik) είτε ως παραγωγός (Cane Potenas).

Official Facebook Page : https://www.facebook.com/Nomikofficial
Official Spotify Profile: https://open.spotify.com/artist/7HedE5hqCgk4ly3vaL7idJ…
Official Youtube Page: https://www.youtube.com/channel/UCxVy_sknBV8jY4GcmqQ1LSg
Οfficial Instagram Profile: https://www.instagram.com/nomik_official/?hl=el
Official site: nomik.gr

 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Τοποθεσία: ILION PLUS, Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα
  • Ημερομηνία: Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022
  • Έναρξη: 22.00 (προσέλευση 21.30)
  • Εισιτήρια: 10€ (ταμείο), €8 (προπώληση)
  • Προπώληση: Viva.gr
  • Facebook event: https://www.facebook.com/events/937252917248943/
  • Πληροφορίες/Κρατήσεις: 2108824383, 6983600510

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή