Νορβηγία: Κατέρρευσε ξύλινη γέφυρα την ώρα που πέρναγαν δύο αυτοκίνητα

Εκτός κινδύνου οι οδηγοί

by Times Newsroom

Κατέρρευσε ξύλινη γέφυρα στη Νορβηγία, την ώρα που τη διέσχιζαν ένα φορτηγό και ένα αυτοκίνητο. Το πρώτο κόλλησε σε σχεδόν κάθετη θέση σε ένα υπερυψωμένο τμήμα της και το δεύτερο έπεσε στο νερό, με τους οδηγούς να διασώζονται και να βρίσκονται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με το AP.

Ο οδηγός του φορτηγού απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια ελικοπτέρου, ενώ ο οδηγός του οχήματος βγήκε μόνος του από αυτό.

Η γέφυρα μήκους σχεδόν 150 μέτρων συνδέει τη δυτική όχθη του ποταμού Gudbrandsdalslaagen με το χωριό Tretten. «Είναι εντελώς καταστροφικό, εντελώς εξωπραγματικό. Έχει καταστραφεί εντελώς, τα πάντα έχουν πέσει» δήλωσε ο τοπικός δήμαρχος Jon Halvor Midtmageli στην εφημερίδα Dabgladet. Η Νορβηγική Ομοσπονδία Αυτοκινήτου δήλωσε ότι η γέφυρα στη Νορβηγία είχε ελεγχθεί το 2021.

Ο Atle Formo, ο οποίος ζει δίπλα στη γέφυρα Tretten, δήλωσε ότι άκουσε «μια έντονη σύγκρουση. Όλο το σπίτι έτρεμε. Ανέβασα τα στόρια στην κρεβατοκάμαρα και είδα μια γέφυρα μέσα στο ποτάμι», δήλωσε στο νορβηγικό τηλεοπτικό δίκτυο TV2.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com