Νότης Μηταράκης: Η ανάρτηση με το πτυχίο του από την Οξφόρδη και η απάντηση σε δημοσιογράφο που τον αμφισβητεί

«Για το αρχείο σας» έγραψε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου

by Times Newsroom

Το πτυχίο του από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ανάρτησε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, στον λογαριασμό του στο Twitter. Η ανάρτηση αποτελεί απάντηση σε δημοσιογράφο που αμφισβήτησε τις σπουδές του.

«Για το αρχείο σας» έγραψε ο Νότης Μηταράκης στη λεζάντα.

Σε χθεσινή του ανάρτηση, ο κ. Μηταράκης σημείωνε: «Γνωστός δημοσιογράφος το 2019 ζητά παρέμβαση μου για χρέη προς ΕΦΚΑ, που προφανώς δεν έκανα. Γραπτώς διαμαρτύρεται. Προχθές με καλεί σε εκδήλωση βιβλίου του, που δεν πήγα. Με σμσ με λέει ανάγωγο. Για να “εκδικηθει” λέει ότι δήθεν δεν έχω πτυχίο από Οξφόρδη. Κρίμα και τον σεβόμουν».

Σημειώνεται πως ο δημοσιογράφος Λάμπης Τσιριγωτάκης με ανάρτησή του στο Facebook αμφισβητούσε το κατά πόσο ο κ. Μηταράκης έχει το πτυχίο που ο ίδιος έχει δηλώσει στο βιογραφικό του.

Σύμφωνα με όσα γράφει, διαβάζοντας το βιογραφικό βλέπει ότι δηλώνει πως έχει πτυχίο στις βιομηχανικές επιστήμες από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. «Από ποιο κολλέγιο του πανεπιστημίου της Οξφόρδης πήρε το πτυχίο του, γιατί οι δικές μου πληροφορίες δεν συμφωνούν με το συγκεκριμένο περιεχόμενο στο βιογραφικό του κ. Μηταράκη».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή