Νόβακ Τζόκοβιτς: Τι είπε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας για την ακύρωση της βίζας του

«Αποσκοπεί στην προστασία των αποτελεσμάτων των θυσιών που έκαναν οι Αυστραλοί κατά την πανδημία»

by Times Newsroom

Η ακύρωση της βίζας του αστέρα του παγκόσμιου τένις Νόβακ Τζόκοβιτς αποσκοπεί στην προστασία των αποτελεσμάτων των θυσιών που έκαναν οι Αυστραλοί κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, δήλωσε ο πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον, στον απόηχο της απόφασης του υπουργού Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ.

«Κατανοώ ότι μετά από προσεκτική εξέταση, ο υπουργός αποφάσισε την ακύρωση της βίζας του Νόβακ Τζόκοβιτς για λόγους υγείας και καλής τάξης, με το σκεπτικό ότι ήταν προς το δημόσιο συμφέρον να γίνει κάτι τέτοιο.

Αυτή η πανδημία ήταν απίστευτα δύσκολη για κάθε Αυστραλό, αλλά μείναμε ενωμένοι και σώσαμε τις ζωές μας» αναφέρει ο Αυστραλός πρωθυπουργός.

«Μαζί πετύχαμε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας, τις ισχυρότερες οικονομίες και τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στον κόσμο.

Οι Αυστραλοί έχουν κάνει πολλές θυσίες κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας και δικαίως αναμένουν ότι το αποτέλεσμα αυτών των θυσιών να προστατευθεί» συνεχίζει και τονίζει ότι αυτό έκανε ο υπουργός Χοκ λαμβάνοντας την απόφαση για ακύρωση της βίζας του «Νόλε».

«Οι ισχυρές μας πολιτικές προστασίας των συνόρων έχουν κρατήσει τους Αυστραλούς ασφαλείς, πριν από τον COVID και τώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Λόγω των αναμενόμενων εν εξελίξει νομικών διαδικασιών, δεν θα κάνω κανένα περαιτέρω σχόλιο» καταλήγει ο Σκοτ Μόρισον.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή