Ντ. Μπακογιάννη: Με συντριπτική πλειοψηφία θα αποβάλλουμε την Ρωσία από το Συμβούλιο της Ευρώπης

«Είναι η πρώτη φορά που το Συμβούλιο της Ευρώπης είναι τόσο ενωμένο»

by Times Newsroom

«Σήμερα έχουμε ένα καλό νέο. Με συντριπτική πλειοψηφία θα αποβάλλουμε την Ρωσία από το Συμβούλιο της Ευρώπης», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Είναι η πρώτη φορά που το Συμβούλιο της Ευρώπης είναι τόσο ενωμένο», αναφέρει επίσης.

Υπενθυμίζεται ότι ανεστάλη η συμμετοχή της Ρωσίας από το Συμβούλιο της Ευρώπης, ως απάντηση για τη στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία.

«Το κακό είναι ότι δεν θα μπορούν πλέον οι Ρώσοι πολίτες να απευθυνθούν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Αλλά σήμερα, με αυτόν τον πόλεμο, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια», συνεχίζει η κ. Μπακογιάννη.

«Και αυτό γίνεται αντιληπτό από όλους, ακόμα και από όσους πιστεύαμε ότι πρέπει να υπάρχει μια ανοιχτή πόρτα για διάλογο», προσθέτει, για να καταλήξει: «Η Ευρώπη θα ενηλικιωθεί και θα καταλάβει ότι πρέπει να έχει μια ενιαία εξωτερική πολιτική και τη δική της άμυνα. Επίσης πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να εξαρτάται ενεργειακά από μια χώρα η οποία θα την απειλεί».

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com