Ο 45χρονος μεγιστάνας που ξοδεύει 2 εκατ. δολάρια τον χρόνο για να αποκτήσει «σώμα 18χρονου» – Το πρόγραμμα που ακολουθεί

Μετρά ακόμα και τις... νυχτερινές του στύσεις

by Times Newsroom

Το να είσαι 45 και να θες να μοιάσεις 18 είναι κάτι το οποίο δεν είναι εύκολη υπόθεση, απαιτεί χρόνο, κόπο αλλά και χρήμα. Στο επίμονο κυνήγι της νεότητας έχει επιδοθεί τα τελευταία χρόνια ένας μεγιστάνας της τεχνολογίας, ο οποίος αποκάλυψε πρόσφατα ότι ξοδεύει περίπου 2 εκατομμύρια τον χρόνο για να «επαναφέρει» το σώμα του σε «λειτουργία 18χρονου».

Ο 45χρονος Μπράιαν Τζόνσον, ο οποίος απέκτησε την περιουσία του γύρω στα 30 όταν πούλησε την εταιρεία του Braintree Payment Solutions στο EBay για 800 εκατομμύρια δολάρια, ισχυρίζεται ότι έχει ήδη αποκτήσει, μέσω του καθημερινού προγράμματος που δημιούργησε, την καρδιά ενός 37χρονου, το δέρμα ενός 28χρονου και τη φυσική κατάσταση ενός 18χρονου, μεταδίδουν οι New York Post. Ο Τζόνσον έχει μια ομάδα 30 γιατρών και ειδικών στην αναγεννητική υγεία που επιβλέπουν το σχήμα του, είπε στο Bloomberg News.

Το Project… Blueprint

Στόχος του είναι τελικά όλα τα βασικά όργανά του – συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, του συκωτιού, των νεφρών, των δοντιών, του δέρματος, των μαλλιών, του πέους και του ορθού – να λειτουργούν όπως ήταν στα τέλη της εφηβείας του, είπε ο Τζόνσον.

Η πρωτοβουλία, γνωστή ως Project Blueprint, απαιτεί από τον Johnson να τηρεί μια αυστηρή vegan δίαιτα που ανέρχεται σε 1.977 θερμίδες την ημέρα, ένα καθημερινό πρόγραμμα άσκησης που διαρκεί μία ώρα, άσκηση υψηλής έντασης τρεις φορές την εβδομάδα και να πηγαίνει για ύπνο κάθε βράδυ την ίδια ώρα. «Αυτό που κάνω μπορεί να ακούγεται ακραίο, αλλά προσπαθώ να αποδείξω ότι ο αυτοτραυματισμός και η φθορά δεν είναι αναπόφευκτες», είπε ο Τζόνσον στην εφημερίδα.

Το καθημερινό του πρόγραμμα

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας ξυπνάει κάθε πρωί στις 5, παίρνει γύρω στα 24 συμπληρώματα διατροφής, γυμνάζεται για μία ώρα, πίνει πράσινο χυμό με κρεατίνη και πεπτίδια κολλαγόνου και καθαρίζει τα δόντια του χρησιμοποιώντας λάδι τεϊόδεντρου και αντιοξειδωτικό τζελ.

Πριν κοιμηθεί, ο Τζόνσον φοράει για δύο ώρες ειδικά γυαλιά που μπλοκάρουν το μπλε φως, το οποίο εκπέμπεται από οθόνες και άλλες σύγχρονες συσκευές. Επίσης παρακολουθεί συνεχώς τα ζωτικά του σημεία και υποβάλλεται σε μηνιαίες ιατρικές εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων υπερήχων, κολονοσκοπήσεων και μαγνητικών τομογραφιών. Κατά τη διάρκεια του ύπνουο Τζόνσον είναι συνδεδεμένος με ένα μηχάνημα που μετρά τις νυχτερινές του στύσεις. Επίσης υποβάλλεται καθημερινά σε μετρήσεις του βάρους του, του σωματικού του λίπους, των επιπέδων γλυκόζης του και των διακυμάνσεων της καρδιακής του λειτουργίας.

«Έχω πελάτες πολλούς αθλητές και σελέμπριτις, αλλά κανένας δεν δοκιμάζει τα όριά του όπως ο Μπράιαν» είπε στο Bloomberg ο Τζεφ Τολ, μέλος της «ομάδας νεότητας» του 45χρονου.

Γιατί μπήκε σε αυτή τη διαδικασία

Το ενδιαφέρον του Τζόνσον για το κυνήγι της αιώνιας νεότητας «ξύπνησε» μετά την επιδείνωση που γνώρισε η σωματική και ψυχολογική του υγεία, λίγο καιρό πριν πουλήσει την εταιρεία του στο EBay. Εκείνο το διάστημα, ως αποτέλεσμα του στρες και του εξαντλητικού του ωραρίου, ο Τζόνσον ήταν υπέρβαρος και βίωνε κατάθλιψη, με αποτέλεσμα να πάρει τελικά την απόφαση να αλλάξει δραστικά τη ζωή του και την εμφάνισή του.

Ο Όλιβερ Ζόλμαν, ένας 29χρονος γιατρός που ηγείται της ομάδας που προσέλαβε ο Τζόνσον, έχει τους δικούς του φιλόδοξους στόχους από τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα. Αυτό που θέλει είναι να αποδείξει ότι είναι εφικτό για έναν άνθρωπο να μειώσει την «ιατρική ηλικία» καθενός από τα όργανά του κατά 25%.

Εκτός από την ενασχόλησή του με το κυνήγι της αιώνιας νιότης, ο Τζόνσον ασχολείται με την εταιρεία την «Kernel», μια startup που κατασκευάζει κράνη αξίας 50.000 δολαρίων, τα οποία μετρούν τα σήματα του εγκεφάλου και την επίδραση του διαλογισμού και των φαρμακευτικών παρεμβάσεων στον χρόνιο πόνο.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com