Ο Ανδρέας Λοβέρδος ακυρώνει προεκλογικές του δραστηριότητες: «Δεν μου πάει η καρδιά»

«Περαστικά και γρήγορα σιδερένια» εύχεται στη Φώφη Γεννηματά

by Times Newsroom 1

Να αναβάλλει προεκλογικές του δραστηριότητες αποφάσισε ο Ανδρέας Λοβέρδος τονίζοντας πως «δεν του πάει η καρδιά» ενώ παράλληλα εύχεται περαστικά στη Φώφη Γεννηματά που βρίσκεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

«Αναβάλλω την αποψινή ανοικτή προεκλογική ομιλία μου στο Μαρούσι. Αναβάλλω την αυριανή προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Caravel. Ακυρώνω όλες τις ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις που έχω κλείσει. Γιατί δεν μου πάει η καρδιά. Φώφη, περαστικά και γρήγορα σιδερένια» έγραψε σε tweet του.

Δείτε το tweet του Ανδρέα Λοβέρδου

«Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος»

Σε προηγούμενη ανάρτησή του ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος διεκδικεί μαζί με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Καστανίδη την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας της κα Γεννηματά είχε γράψει «είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος».

Αναλυτικά η δημοσίευσή του έχει ως εξής

«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή