O Έλον Μασκ «τρολάρει» NASA και… συνωμοσιολόγους για τις εικόνες από το σύμπαν

Οι εικόνες από το σύμπαν που δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες η NASA φαίνεται ότι δεν άφησαν ασυγκίνητο τον Έλον Μασκ.

by Times Newsroom

Ο CEO των Tesla και Space-X, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, σχολίασε τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η NASA από το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb, ποστάροντας στο Twitter μια φωτογραφία από έναν… πάγκο κουζίνας!

Πρόκειται για μία από τις πολλές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στα social media, μετά την αποκάλυψη της NASA για το σύμπαν, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να στήνουν διάφορες θεωρίες συνωμοσίας για το διάστημα.

Ο Έλον Μασκ λοιπόν, κοινοποίησε μια φωτογραφία- από τις πολλές που έχουν αναρτηθεί στο Διαδίκτυο- στην οποία αναγράφεται: «Καλή προσπάθεια, NASA».

Ωστόσο, λίγες μέρες πριν  είχε κάνει άλλο tweet εκφράζοντας τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία του για το τηλεσκόπιο της NASA. «Ενθουσιασμένος για τις δυνατότητες του τηλεσκοπίου James Webb της NASA», είχε γράψει την Τετάρτη.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή