Ο Ερντογάν επιτέθηκε στους βουλευτές του επειδή δεν πάνε στη Βουλή: «Καταραμένος ο μισθός σας»

«Ο άνθρωπος τους κατσαδιάζει, κι αυτοί τον χειροκροτούν» απαντά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος

by Times Newsroom

Με τους βουλευτές της χώρας του που δεν πηγαίνουν στη Βουλή τα έβαλε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας με αυστηρό ύφος: «Καταραμένος ο μισθός σας» ενώ αυτοί τον χειροκροτούσαν.

Μετά το «κράξιμο» σε νομάρχη που δεν έκανε καλά τη δουλειά του, ο Ταγίπ Ερντογάν οργισμένος τα έβαλε με τους βουλευτές του κόμματός του (Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης – ΑΚΡ) όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής (3/2) ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης.

«Αν οι βουλευτές μου δεν πηγαίνουν στις συνεδριάσεις του κοινοβουλίου αυτός ο λαός δεν θα σας δώσει την ευχή δεν θα πει χαλάλι. Κι όποιος δεν πήγε κι εγώ δεν του λέω χαλάλι του, δεν του δίνω την ευχή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ταγίπ Ερντογάν.

«Αφού έχεις γίνει βουλευτής φίλε μου θα κάνεις το καθήκον σου. Αν δεν το κάνεις, τότε ο λαός δεν θα σου δώσει την ευχή του, δεν θα σου πει χαλάλι και οι μισθοί που λαμβάνετε θα είναι καταραμένος, χαράμι» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Ειρωνείες από την αντιπολίτευση

«Ο άνθρωπος τους κατσαδιάζει, κι αυτοί τον χειροκροτούν. Σε σας τα λέει, σε εσάς κάνει παρατηρήσεις. Σας λέει ”δεν σας δίνω την ευχή μου”, κι αυτοί τον χειροκροτούν! Δεν υπάρχει τέτοια συμπεριφορά και τέτοια ψυχολογία» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Οζγκιούρ Οζέλ.

Δείτε τα χειροκροτήματα των βουλευτών στο 32:00 του βίντεο

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com