Ο Φιλ Κόλινς αποχαιρέτησε το κοινό με μια συγκινητική συναυλία

Στην κατάμεστη «O2 Arena» στο Λονδίνο, με τους Genesis

by Times Newsroom

Ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής, ντράμερ και ηθοποιός Φιλ Κόλινς έδωσε, στην κατάμεστη «O2 Arena» στο Λονδίνο, την τελευταία συναυλία της καριέρας του, λόγω προβλημάτων υγείας.

Ο θρυλικός καλλιτέχνης, αποχαιρέτησε τους φανς του, σε έντονα φορτισμένο κλίμα, παρέα με τους Mike Rutherford και Tony Banks, των Genesis, τραγουδώντας καθιστός.

«Καλησπέρα Λονδίνο. Έχει περάσει πολύς καιρός που περιμέναμε να το πούμε αυτό», είπε κατά την έναρξη της συναυλίας και πρόσθεσε: «Μετά το αποψινό, θα πρέπει όλοι να βρούμε πραγματικές δουλειές».

Ο Φιλ Κόλινς υπέφερε από αρκετά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της εξάρθρωσης σπονδύλων στο λαιμό του το 2007, που προκάλεσαν βλάβη στα νεύρα του στα χέρια του. Χρησιμοποιεί μπαστούνι από το 2015, όταν έκανε επέμβαση στην πλάτη, και τον Σεπτέμβριο αποκάλυψε ότι «μετά βίας κρατάει» πλέον την μπαγκέτα.

Ο Κόλινς, ο οποίος είχε μια επιτυχημένη σόλο καριέρα τη δεκαετία του 1980 και του 1990 με επιτυχίες όπως «In The Air Tonight», «Sussudio» και «One More Night», ανακοίνωσε τη απόσυρσή του το 2011, αλλά έχει επιστρέψει στη σκηνή από το 2017, για τη σειρά συναυλιών με τίτλο «Not Dead Yet».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή