Ο Γιώργος Βουλγαράκης υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων

by Times Newsroom 1

Ο Γιώργος Βουλγαράκης φιλοδοξεί πιθανόν να αποτελέσει έναν ακόμη πόλο θεσμικής και δημοκρατικής έκφρασης των κεντροδεξιών πολιτών για τον δήμο Αθηναίων.

Άλλον έναν υποψήφιο φαίνεται πως αποκτά η κούρσα για την διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων και αυτός ακούει στο όνομα Γιώργος Βουλγαράκης ο οποίος έκανε ο ίδιος την… «αποκάλυψή» του μέσω Facebook.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα από το topontiki.gr, θέλει τον πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας να βρίσκεται μία ανάσα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Αθηναίων.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης, όμως, είναι πως, μπορεί βέβαια από το περιβάλλον του κ. Βουλγαράκη να μην επιβεβαιώνεται τίποτα, ωστόσο ο ίδιος άναψε τις πρώτες φωτιές επιλέγοντας να αναρτήσει το σχετικό ρεπορτάζ στην σελίδα του στο Facebook.

Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον για τον πρώτο δήμο της χώρας θα είναι μεγάλο, καθώς θεωρείται αποφασιστικής σημασίας για τις ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή