Ο γιός του Νετανιάχου κάνει μάθημα ιστορίας στους Τούρκους: «Γενοκτόνοι Ελλήνων Χριστιανών»

by Times Newsroom 1

Ξεσπάθωσε εκ νέου κατά της Τουρκίας ο γιος του ισραηλινού πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου, Γιαίρ Νετανιάχου, μετά την χθεσινή διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε  για την ανάρτησή του στο twitter όπου είπε «Τερματίστε την κατοχή του Κουρδιστάν και της Βόρειας Κύπρου!».

Συγκεκριμένα σήμερα επανήλθε κάνοντας «μάθημα ιστορίας στους Τούρκους», όπως ανέφερε:

«Σε όλα τα τουρκικά bots που με ακολουθούν εδώ –ένα  γρήγορο μάθημα ιστορίας. Δεν είστε γηγενείς  στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και κάνατε γενοκτονία στον τοπικό ελληνικό χριστιανικό πληθυσμό. Η Ινσταμπούλ  είναι στην πραγματικότητα Κωνσταντινούπολη και την καταλάβατε παράνομα. Κάνατε επίσης γενοκτονία στους Αρμένιους. Αυτήν τη στιγμή κατέχετε παράνομα τη βόρεια Κύπρο, τη βόρεια Συρία και το Κουρδιστάν. Η χώρα σας κυβερνάται από έναν δικτάτορα που θέλει να καταλάβει και να καταπιέσει τον αραβικό κόσμο όπως στις μέρες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.»

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή