Ο Γκουαρντιόλα δώρισε 1 εκατομμύριο ευρώ για ιατρικό εξοπλισμό

by Times Newsroom 1

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δώρισε ένα εκατομμύριο ευρώ στο Ίδρυμα της Βαρκελώνης «Άνχελ Σολέρ Ντανιέλ», το οποίο ασχολείται με την αγορά και την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού κατά τη διάρκεια της εν εξελίξει πανδημίας του κοροναϊού.

Η προσφορά του διάσημου τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι θα χρησιμοποιηθεί για την απόκτηση προστατευτικών στοιχείων, όπως μάσκες, γυαλιά, γάντια από λάτεξ, απολυμαντικά κι αναπνευστήρες, καθώς κι άλλον εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για την αντιμετώπιση του Covid-19.

Το σύνολο του υλικού θα διανεμηθεί σε όλη την καταλανική επικράτεια. Η εκστρατεία εφοδιασμού, την οποία προώθησε η Col·legi de Metges στη Βαρκελώνη (COMB), ξεκίνησε στις 21 Μαρτίου και έφερε μέχρι στιγμής 33.000 ευρώ.

Εκτός από την αγορά υλικού, η εκστρατεία χρηματοδοτεί επίσης την εναλλακτική παραγωγή – μέσω τρισδιάστατης εκτύπωσης – τεχνητών αναπνευστήρων και άλλων προστατευτικών στοιχείων για το προσωπικό υγείας.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή