Ο ιστορικός-ερευνητής Γιώργος Σκλαβούνος μιλά στον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου

by Times Newsroom
Share this

Προσκεκλημμένος στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες με τον Αχιλλεα Παπαδιονυσίου ο Ιστορικός-Ερευνητής κ. Γιώργος Σκλαβούνος ο οποίος μίλησε για:

Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ’21. ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ 1821 ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Σήμερα σε έναν πολύ ενδιαφέροντα διάλογο με έναν πολύ ενδιαφέροντα άνθρωπο αποκαλύπτουμε τεκμηριωμένα τον αρχιτέκτονα της προετοιμασίας του 1821.

Ο Γεώργιος Σκλαβούνος, Ιστορικός Ερευνητής οικονομολόγος και κοινωνιολόγος, τεκμηριώνει την προσφορά του Ιωάννη Καποδίστρια στην προετοιμασία του 21.

Ο Γεώργιος Σκλαβούνος εκτός άλλων είναι ο συγγραφέας του αποκαλυπτικού Βιβλίου «Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» … με υπότιτλο Δελφούς της οικουμένης ήθελε την Ελλάδα ο Καποδίστριας από τις Εκδόσεις Παπαζήση είναι διαθέσιμο. Επίσης μάς δίνει μια πρώτη εικόνα για το ποιός είναι ο τόπος όπου γεννήθηκε και ανετράφη ο Ιωάννης Καποδιστριας, μάς δίνει μια πρώτη εικόνα της Κέρκυρας στον Εθνικό μας Χρόνο..

Share this

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή