Ο κ. Γιάννης Ραγκούσης φλερτάρει με την προδοσία…

by Times Newsroom 1
  • Σχόλιο του  ΑΛΕΞΗ ΚΟΛΥΒΑ

Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ραγκούσης μπορεί να έχει επηρεαστεί από την ακραία πολιτική του μεταμόρφωση, γιατί στις αντοχές των ανθρώπων ακόμη και αυτού του είδους, υπάρχει όριο. Αυτό όμως δεν απαλλάσσει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλ. Τσίπρα από την ευθύνη των πράξεών του.

Ο κ. Ραγκούσης αυτές τις κρίσιμες ώρες, όπου η χώρα είναι σε πολεμικό συναγερμό για να αποκρούσει την πολεμική τουρκική απειλή εις βάρος της και να διαφυλάξει την εθνική μας κυριαρχία, προέβη σε δήλωση στην οποία αναφέρεται σε « πρωτοφανή κρίση που εξελίσσεται στο εσωτερικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών», επειδή, όπως, λέει κάποιοι υπάλληλοι δεν θέλουν τον διοικητή.

Ο κ. Ραγκούσης με αυτή του την ενέργεια δίνει «επισήμως» πληροφορίες στην Τουρκία για την κατάσταση σε μια εξαιρετικά κρίσιμη υπηρεσία για την χώρα μας ιδιαίτερα σε περιόδους έντασης, όπως είναι τώρα.

Ο κ. Ραγκούσης καταφέρει πλήγμα στο ηθικό των Ελλήνων πολιτών που αυτή την κρίσιμη περίοδο πρέπει να είναι υψηλό και ακμαίο.
Ο κ. Ραγκούσης φλερτάρει με την προδοσία.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας οφείλει να τον απαλλάξει αυτόματα των καθηκόντων του.
Αν δεν το κάνει είναι συνυπεύθυνος για αυτή του την πράξη, αν όχι ο αποκλειστικά υπεύθυνος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή