Ο Κουτσούμπας προσπάθησε να εκμαιεύσει από τον Μητσοτάκη την ημερομηνία των εκλογών – Τι συζήτησαν

Οι δύο αρχηγοί είχαν ένα «πηγαδάκι» το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο Προεδρικό Μέγαρο

by Times Newsroom

Για το πότε ακριβώς θα διεξαχθούν οι εκλογές προσπάθησε να εκμαιεύσει από τον πρωθυπουργό ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, κατά τη σημερινή συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε την πολιτική, στρατιωτική ηγεσία και πνευματική ηγεσία του τόπου, για το Νέο Έτος.

Συγκεκριμένα ο ρεπορτάζ του OPEN μετέδωσε πως οι δύο αρχηγοί είχαν ένα «πηγαδάκι» το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου βρέθηκαν για να ευχηθούν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για το νέο έτος. Όπως σημειώνεται, ο κ. Κουτσούμπας φέρεται να ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν έχει αποφασίσει για την ημερομηνία που θα γίνουν οι εκλογές.

Ο πρωθυπουργός απάντησε πως «μετά τον Απρίλιο όλα είναι ανοιχτά», με τον κ. Κουτσούμπα να επιμένει, ρωτώντας «πότε ακριβώς;». Τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε: «Μία εβδομάδα πριν, μία εβδομάδα μετά τι σημασία έχει, αφού εσείς είστε έτοιμοι, όπως λέτε»

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com