O Μασκ απαντά στον Μεντβέντεφ: «Οι πιο παράλογες προβλέψεις που έχω ακούσει ποτέ»

Ο Έλον Μασκ χαρακτήρισε τις προβλέψεις του πρώην Ρώσου προέδρου «παράλογες».

by Times Newsroom

Την αντίδραση του Έλον Μασκ προκάλεσαν οι  δέκα βαρύγδουπες προβλέψεις για τη νέα χρονιά που έκανε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλιου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, πρόβλεψε, μεταξύ άλλων, ότι θα ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα η Καλιφόρνια και το Τέξας να γίνουν ανεξάρτητες πολιτείες.  Μάλιστα, πρόσθεσε ότι το Τέξας και το Μεξικό θα σχηματίσουν ένα συμμαχικό κράτος. Σύμφωνα, με την πρόβλεψη του Μεντβέντεφ, ο Έλον Μασκ θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές σε μια σειρά από πολιτείες μετά τον Εμφύλιο.

Ο Μασκ πήρε θέση για την συγκεκριμένη τοποθέτηση του Μεντβέντεφ χαρακτηρίζοντάς την «παράλογη». Ειδικότερα, σε σχόλιο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αναφέρει:

«Αυτές είναι σίγουρα οι πιο παράλογες προβλέψεις που έχω ακούσει ποτέ, ενώ δείχνουν επίσης εκπληκτική έλλειψη επίγνωσης της προόδου της τεχνητής νοημοσύνης και της βιώσιμης ενέργειας».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com