Ο Μητσοτάκης «κάρφωσε» τον Τσίπρα: «Κερδίζεις τις εκλογές, μένεις – Χάνεις, φεύγεις. Ο επόμενος»

Ενα μεγάλο «καρφί» στον Αλέξη Τσίπρπα έριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα Τρίκαλα.

by Times Newsroom

Πιο συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Παπαστεργίου ενώ παρουσίαζε μία εφαρμογή που δείχνει ποια γήπεδα μπάσκετ ή ποδοσφαίρου είναι διαθέσιμα ώστε να τα κλείνουν τα παιδιά και να μην περιμένουν ανέφερε χαρακτηριστικά πως «εμείς όταν παίζαμε μπάσκετ στην Αμερική είχαμε έναν κανόνα. Κερδίζεις μένεις, χάνεις φεύγεις. Κερδίζεις παίζεις. Μπαίνει ο επόμενος».

Αναλυτικά ο διάλογος 

Δημήτρης Παπαστεργίου: Αυτοί οι δύο υπέροχοι «τύποι» και κλείνουμε, είναι οι αδερφοί Καραθάνοι, οι οποίοι γύρισαν στα Τρίκαλα και αποφάσισαν να κάνουν μία εταιρεία παραγωγής λογισμικού. Κάποια από τα προγράμματα που έχουμε στο Δήμο μας, αυτό το πρόγραμμα είναι ένα πρόγραμμα που βοηθάει τα παιδιά να κλείνουν γήπεδο για μπάσκετ, τένις, τα γήπεδα που θέλεις να περιμένεις. Αντί να κάθεσαι να περιμένεις, λοιπόν, πας στο γήπεδο μπάσκετ εδώ και λες ότι θέλω να κλείσω σήμερα ή αύριο Παρασκευή και πας και παίζεις χωρίς να περιμένεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εμείς πρέπει να σου πω ότι όταν παίζαμε μπάσκετ στην Αμερική, και πηγαίναμε και παίζαμε σε γήπεδα, υπήρχε ένας κανόνας μόνο. Τότε δεν είχαμε τέτοιες τεχνολογίες, όχι. «Κερδίζεις, μένεις».

Δημήτρης Παπαστεργίου: Σωστό, σκληρό.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Χάνεις φεύγεις, κερδίζεις μένεις». Ο επόμενος.

Δημήτρης Παπαστεργίου: Πρόεδρε, βλέπω να μένεις Πρόεδρε. Τελευταία ερώτηση από τον Γιάννη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή