Ο Μπάιντεν λέει ότι οι συγκεντρώσεις του Τραμπ «εξαπλώνονται περισσότερο από τον ιό»

by Times Newsroom 1
Share this

Ο δημοκρατικός προεδρικός υποψήφιος έχει καταδικάσει τις εκστρατείες του προέδρου, λέγοντας ότι εξαπλώνονται περισσότερο από τη Covid-19 – χωρίζουν το έθνος πολιτικά.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ μόλις είχε μια εκδήλωση σούπερ-μετάδοσης εδώ», δήλωσε ο Μπάιντεν στους υποστηρικτές του στην Τάμπα της Φλόριντα. «Εξαπλώνονται περισσότερο από τον κορανοϊό. Διαχέει διχασμό και διαφωνία».

«Χρειαζόμαστε έναν πρόεδρο να μας φέρνει πιο κοντά μεταξύ μας και όχι να μας διαχωρίζει. Ο Τραμπ αρνείται να ακούσει την επιστήμη».

Ο Μπάιντεν επέκρινε επίσης την προσέγγιση του στρατοπέδου Τραμπ για τη διαχείριση της εξάπλωσης του Covid, με τον πρόεδρο να περιορίζει τον αντίκτυπό του παρά τους αυξανόμενους αριθμούς περιπτώσεων σε όλη τη χώρα.

Μίλησε επίσης υπέρ των εμβολίων και ανέφερε ότι δε θα έπρεπε να γίνονται αντικείμενο πολιτικής προπαγάνδας.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν τις προεδρικές εκλογές. Αυτές οι εκλογές θα είναι από τις πιο καθοριστικές των τελευταίων δεκαετιών στις ΗΠΑ. Σε ένα περιβάλλον που επικρατεί πολιτική πόλωση, ο Μπαίντεν επιλέγει να πάρει θέση σε συζητήσεις σχετικά με τον κοροναϊό και τα εμβόλια.

Δήλωσε επίσης «Δε θα κλείσω την οικονομία, δε θα κλείσω τη χώρα, θα τελειώσω τον κοροναϊό».

Share this

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή