Ο Όζι Όζμπορν τρολάρει τους πάντες: «Ο διάβολος με προστάτευσε από τον κορωνοϊό»

Ο αειθαλής ρόκερ τραγουδιστής σε συνέντευξη του στην Guardian το 2014 είχε ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο ότι και χριστιανός είναι και στον θεό πιστεύει

by Times Newsroom 1

O Όζι Όσμπορν δεν χάνει το χιούμορ του και σε ερώτηση πως και δεν κόλλησε κορονοϊό ενώ νόησαν η γυναίκα και η κόρη του αντί να επαναλάβει ότι εμβολιάστηκε θέλησε να πικάρει τους πάντες.

«Ο διάβολος με κράτησε ασφαλή σε όλη την πανδημία του κορωνοϊού», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στον ιστότοπο Loudersound.com και συνέχισε: «Η γυναίκα μου νόσησε από κορωνοϊό. Και η κόρη μου , εγώ όμως δεν έπαθα τίποτα. Το να είσαι λάτρης του διαβόλου έχει τα καλά του!», πρόσθεσε.

Βέβαια ο αειθαλής ρόκερ τραγουδιστής σε συνέντευξη του στην Guardian το 2014 είχε ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο ότι και χριστιανός είναι και στον θεό πιστεύει ενώ είχε πει χαρακτηριστικά: «Βαφτίστηκα Χριστιανός. Πήγαινα στο κατηχητικό κάθε Κυριακή».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή