Ο Πούτιν χάνει έναν «φίλο»: Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ καταγγέλλει τις «απαράδεκτες ακρότητές» του στην Ουκρανία

Το 2013, ο Πούτιν χορήγησε στον Ντεπαρντιέ τη ρωσική υπηκοότητα, προκαλώντας κατακραυγή στη Γαλλία

by Times Newsroom

Μπορεί στο παρελθόν να έχει εξάρει τον Βλαντίμιρ Πούτιν, τώρα όμως ο γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ επικρίνει τις «τρελές, απαράδεκτες ακρότητες» του ρώσου προέδρου στην Ουκρανία. Ο Ντεπαρντιέ, ο οποίος το 2013 έλαβε τη ρωσική υπηκοότητα, δήλωσε χθες, Πέμπτη, στο Γαλλικό Πρακτορείο: «ο ρωσικός λαός δεν ευθύνεται για τις τρελές, απαράδεκτες ακρότητες των ηγετών του, όπως ο Βλαντίμιρ Πούτιν».

Ο Ντεπαρντιέ είπε ακόμη ότι θα δωρίσει όλα τα έσοδα από τις τρεις συναυλίες του στο Παρίσι (1-3 Απριλίου) στους «Ουκρανούς, θύματα αυτού του αδελφοκτόνου πολέμου.

Το 2013 ο Πούτιν χορήγησε στον Ντεπαρντιέ τη ρωσική υπηκοότητα προκαλώντας κατακραυγή στη Γαλλία δεδομένου ότι ο ηθοποιός κατηγορείται ότι εγκατέλειψε την πατρίδα του για να αποφύγει να φορολογηθεί με έναν νέο φόρο για τους εκατομμυριούχους.

Ο ηθοποιός έλαβε το νέο διαβατήριό του από τον ίδιο τον Πούτιν στην εξοχική κατοικία του ρώσου προέδρου στη Μαύρη Θάλασσα, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com