Ο Πούτιν επιστράτευσε και πάλι το τραπέζι των 5 μέτρων για να υποδεχθεί τον Σολτς

«Ο καγκελάριος Σολτς αρνήθηκε να υποβληθεί σε ρωσικό τεστ για κορωνοϊό πριν από τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά έκανε τεστ PCR από γιατρό της Γερμανικής πρεσβείας, με υλικά που ήρθαν από το Βερολίνο»

by Times Newsroom

Στο γνωστό τραπέζι των πέντε μέτρων υποδέχθηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν τον Όλαφ Σολτς, καθώς ο Γερμανός Καγκελάριος αρνήθηκε να υποβληθεί σε ρωσικό PCR για τον κορωνοϊό, όπως είχε κάνει άλλωστε και ο Εμανουέλ Μακρόν.

«Ο καγκελάριος Σολτς αρνήθηκε να υποβληθεί σε ρωσικό τεστ για κορωνοϊό πριν από τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά έκανε τεστ PCR από γιατρό της Γερμανικής πρεσβείας, με υλικά που ήρθαν από το Βερολίνο», γράφει η γερμανική εφημερίδα Die Welt. Οι ρωσικές υγειονομικές αρχές είχαν κληθεί να παρευρεθούν στο τεστ, σύμφωνα με το περιβάλλον του καγκελάριου.

Ο ηγέτης της Ρωσίας έχει αρχίσει στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις με ξένους αξιωματούχους να χρησιμοποιεί ένα γιγάντιο οβάλ τραπέζι, μήκους περίπου πέντε μέτρων το οποίο στέκεται πάνω σε τρεις χοντρές κολόνες. Μοναδική διακόσμηση ένα μπουκέτο λουλούδια στην μέση του τραπεζιού.

Οι εικασίες ότι το τραπέζι ήταν μια επίδειξη δύναμης απέναντι στον Μακρόν, είναι βέβαια μια υπόθεση. Η άλλη υπόθεση είναι ότι φοβάται τον covid. Όπως και να έχεο ο Πούτιν χρησιμοποιεί ξεκάθαρα το τραπέζι για να αποστασιοποιηθεί κοινωνικά από τους ξένους ηγέτες, όπως κάνει στις συνεντεύξεις Τύπου στη συνέχεια, όπου τα πόντιουμ τους είναι ασυνήθιστα μακριά.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com