Ο Πρόεδρος της Αργεντινής για την επίθεση στον Μέσι: «Πρέπει να κάνουμε περισσότερα»

Ο Αλμπέρτο Φερνάντες πήρε θέση για τους πυροβολισμούς και το «μαφιόζικο μήνυμα» στον Αργεντινό άσο.

by Times Newsroom

Ο Πρόεδρος της Αργεντινής Αλμπέρτο Φερνάντες αναφέρθηκε στο σοβαρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο σούπερ μάρκετ “Único” στη γειτονιά που μένει και διατηρεί επιχείρηση η οικογένεια της Αντονέλα Ροκούτσο, σύζυγος του Λιονέλ Μέσι, αλλά και το «μαφιόζικο μήνυμα» στον διάσημο Αργεντινό ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Κάνουμε πολλά, αλλά προφανώς θα πρέπει να γίνει κάτι περισσότερο», είπε ο Πρόεδρος της Αργεντινής, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Αργεντινής «La Nacion».

«Το πρόβλημα της βίας και του οργανωμένου εγκλήματος είναι πολύ σοβαρό και κάτι πρέπει να γίνει από τους ανθρώπους του Ροσάριο και της Σάντα Φε», είπε ο Φερνάντες.

«Όταν έμαθα τα άσχημα νέα αμέσως ήρθα σε επαφή με τον δήμαρχο της πόλης και τον επιτελάρχη (Αγκουστίν Ρόσι) και τους είπα: ”Ας ξεκινήσουμε τώρα. Η Αργεντινή δεν είναι μόνο οι μεγάλες πόλεις. Δεν υπάρχουν Αργεντινοί πρώτης ή δεύτερης κατηγορίας. Πρέπει να οικοδομήσουμε μια αληθινή ομοσπονδιακή χώρα”», τόνισε.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα της Αργεντινής «Ole», τα χθες ξημερώματα (τοπική ώρα) άγνωστοι πυροβόλησαν 14 φορές στα τυφλά στο σούπερ μάρκετ «Único», ενώ άφησαν ένα γραπτό μήνυμα για τον Μέσι: «Μέσι σε περιμένουμε. Ο Τζάβκιν (σ.σ: δήμαρχος του Ροσάριο) είναι έμπορος ναρκωτικών, δεν πρόκειται να σε φροντίσει».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή