Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει με τις παρακολουθήσεις

Eλλείψει αντιπολιτευτικού αφηγήματος, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει «προσκολληθεί» στο ζήτημα των παρακολουθήσεων επιχειρώντας να εμπλέξει το Μέγαρο Μαξίμου όταν το θέμα έχει ευρωπαϊκή προέλευση.

by Times Newsroom

«Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη τελικά, αντί να ακούει και να λύνει τα προβλήματα των πολιτών, φτιάχτηκε για να ακούει τις συνομιλίες τους», ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο βουλευτής Χρήστος Σπίρτζης (ο οποίος χθες κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, για τη «διερεύνηση των πρόσφατων περιστατικών αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας») δήλωσε: «Είναι απολύτως έκθετος ο κ. Μητσοτάκης και αυτό αποδεικνύεται και από τις θεσμικές αλλαγές και την αλληλουχία των αποκαλύψεων και των γεγονότων που έχουν συμβεί». Και πρόσθεσε: «Να θυμίσουμε ότι άλλαξε το νόμο και πήρε υπό την αρμοδιότητά του την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, ενώ στη συνέχεια άλλαξε το θεσμικό πλαίσιο για να μπορέσει να βάλει ως διοικητή τον αρεστό του χωρίς αυτός να έχει τα τυπικά προσόντα».

Από την πλευρά του, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. κατηγόρησε τη Ν.Δ. για προσπάθεια υποβάθμισης της απόπειρας παγίδευσης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη: «Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και δεν θα τους επιτρέψουμε να επιβάλουν ως κανονικότητα τακτικές που υπονομεύουν τους θεσμούς και εκθέτουν τη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com