Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει τον φορολογικό έλεγχο στην εφημερίδα Documento

by Times Newsroom 1

Τον φορολογικό έλεγχο στην εφημερίδα Documento του Κ. Βαξεβάνη, σχολιάζει ειρωνικά σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Σημειώνεται ότι δημοσίευμα της εφημερίδα ανέφερε ότι «με ανώνυμη αστήρικτη καταγγελία, έστησαν φορολογικό έλεγχο στο Documento, μετά τις αποκαλύψεις για το Πόθεν ‘Εσχες του Πρωθυπουργού.

«Χαιρετίζουμε τον φορολογικό έλεγχο στον μεγιστάνα και μεγαλοεκδότη Κώστα Βαξεβάνη. Είναι άλλωστε γνωστό ότι στις μέρες διακυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη όλοι οι ιδιοκτήτες ΜΜΕ και ιδιαίτερα αυτοί που τα Μέσα τους έχουν πάρει εκατομμύρια δημόσιο χρήμα για να τον λιβανίζουν, υπόκεινται διαρκώς σε συνεχείς και αδιάλειπτους φορολογικούς ελέγχους. Τόσο πολύ έχουν χάσει τον ύπνο τους οι άνθρωποι και αυτό δεν είναι σωστό», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Τέλος, οποιαδήποτε υποψία ότι ο έλεγχος Βαξεβάνη υποκινείται από το Μαξίμου και έρχεται σε απάντηση των αποκαλύψεων του ψευδούς πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη, είναι παντελώς αβάσιμη και παραπλανητική. Αυτά γίνονται μόνο στην Ουγγαρία του κ. Όρμπαν», καταλήγει.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή