ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΛΙΑΚΟΣ – Ο 20χρονος που θέλει να πάρει τη θέση του John Williams

by Times Newsroom

Ο Οδυσσέας Λιάκος είναι πολύ ταλαντούχος συνθέτης που μόλις έκλεισε τα 20 του χρόνια και είναι έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο της κινηματογραφικής μουσικής. Αν και τόσο μικρός σε ηλίκία, μετράει πάνω από 100 ολοκληρωμένες συνθέσεις, ενώ ταυτόχρονα σπουδάζει ήδη Film Scoring στο Πανεπιστήμιο του Leads. Μετά από μία ανεξάρτητη κυκλοφορία, έρχεται το «ΤΟ ΤΗΕ ΜΟΟΝ & BEYOND», ως πρώτο δείγμα μιας ολοκληρωμένης δουλειάς με τίτλο FIRST WORLDS που κυκλοφορεί 21 Μαΐου.

Έχει πάρει μέρος σε πολλά projects, ανάμεσά τους και εκπομπή «Η Μηχανή Του Χρόνου» όπου δούλεψε για ένα χρόνο υπό την επίβλεψη του συνθέτη Νίκου Σπηλιώτη, δημιουργώντας επικές κινηματογραφικές συνθέσεις.  Επιπλέον, έχει δουλέψει για την ανεξάρτητη εταιρία video games Angelworks, έχει πάρει βραβείο κινηματογραφικής σύνθεσης από την Ελληνική Εταιρία Συγγραφέων και έχει διαγωνιστεί στο BIFSC 2020 και Soundtrack_Cologne 2020.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ VISUAL ΓΙΑ ΤΟ “TO THE STARS & BEYOND”

Pre-ORDER το album “FIRST WORLDS”

Κυκλοφορεί από την The Hubsters

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή