«Οι Γάλλοι είναι πολύ αχάριστοι», λέει ο πατέρας Μακρόν

Τρέφει «πολύ θαυμασμό» για τον τρόπο που ο γιος του ηγείται της Γαλλίας, αν και δεν συμφωνεί «100%» με αυτό που κάνει.

by Times Newsroom

Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τρίτη από την L’Est Républicain, ο Ζαν-Μισέλ Μακρόν λέει ότι τρέφει «πολύ θαυμασμό» για τον τρόπο που ο γιος του ηγείται της Γαλλίας, αν και δεν συμφωνεί «100%» με αυτό που κάνει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πατέρας επαινεί τον γιο του, λίγες ημέρες πριν τον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών. «Έχω πολύ θαυμασμό για τον τρόπο που διοικεί το κράτος τώρα. Θεωρώ ότι πρέπει να έχεις πολύ θάρρος και ότι οι Γάλλοι είναι πολύ αχάριστοι, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο», είπε ο Ζαν Μισέλ Μακρόν, σε συνέντευξη στο σπίτι του στην Αμιέν για τις περιφερειακές εφημερίδες του ομίλου Ebra. Είναι ένας τόνος που θυμίζει αυτόν του Εμανουέλ Μακρόν, στον οποίο μέρος του πληθυσμού επικρίνει μια περιφρονητική στάση και τον έχει χαρακτηρίσει και «πρόεδρο των πλουσίων».

«Εγκρίνω το 90% όσων κάνει. Δεν συμφωνούμε ποτέ 100%. Δεν είμαι οπαδός αίρεσης», προσθέτει ο πρώην νευρολόγος, δηλώνοντας «σίγουρος» για τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου της Κυριακής.

«Ήταν άξιος στο να αντιμετωπίσει όλα όσα συνέβαιναν, ειδικά τον Covid», πιστεύει. Και, από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, «είχε πολύ θάρρος» και «δεν υπάρχουν πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες που έχουν κάνει αυτό που έκανε».

Ο Ζαν Μισέλ Μακρόν αναφέρει ότι δεν βλέπει τον κληρονόμο του «συχνά», με «το πρόγραμμα» έχει. «Η τελευταία φορά που ήρθε να με δει εδώ, στο σπίτι όπου μεγάλωσε, ήταν στις 21 Νοεμβρίου 2019, με αφορμή τα εγκαίνια της νέας σχολής θετικών επιστημών στην Αμιέν», λέει, αναφέροντας ότι, «μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο» για να γιορτάσει μια πιθανή επανεκλογή του γιου του το απόγευμα της Κυριακής.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com